Taxi prevoz Podgorica Bar Proveri Cenu

Ne primjenjujemo to samo mi, neko će to uraditi sjutra, preksjutra, u svakom slučaju sva taksi udruženja dužna su da ovu uredbu primijene do sredine decembra”, kaže Đurović. Rezervišite kod nas eksluzivni taxi prevoz sa aerodroma Podgorica, ili iz Vašeg smeštaja u Podgorici do Bara. Naravno, vožnju možete zakazati i do drugih mesta u blizini kao što su Šušanj, Dobra Voda, Utjeha. Kod nas rezervišete taksi iz Beograda do Podgorice bez deljenja sa nepoznatim putnicima.

px” alt=”najjeftiniji taksi podgorica”/><img class='aligncenter' style='display: block;margin-left:auto;margin-right:auto;' src="https://taxi-travel.me/wp-content/uploads/2023/08/minivan-comfort.png" width="300

Izaberite između direktorskog Mercedesa E klase ili VIP automobila Mercedes S klase. Cena transfera je uvek fiksna sa uračunatim svim troškovima i čekanjem na aerodromu do 1h nakon sletanja aviona što je više nego dovoljno da se izađe iz aviona, preuzme prtljag i prođe carinska kontrola. Cena je uvek najjeftiniji taksi podgorica za iznajmljivanje celog vozila namenjenog samo vama i vašim saputnicima. Po fiksnoj ceni za celo vozilo i bez skrivenih troškova na aerodromu će vas sa natpisom vašeg imena čekati uniformisani profesionalni vozač koji će vas i vaše saputnike prevesti luksuznim automobilom ili kombi vozilom.

Kraj jeftinoj vožnji: Podgorički taksisti uvode start od 0,4 do 1 eura

Taksi Aerodrom Podgorica licencirano preduzeće za taksi prevoz vozilima izdata od nadležnog organa za komunalne i saobraćajne usluge Podgorica i rješenjem Ministarstva saobraćaja. Dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika na domaćem tržištu i u regiji prepoznata je kao pouzdana taksi kompanija koja pruža profesionalne taksi usluge Podgorica na visokom nivou. Iskusni taksi vozači koji rade u kompaniji i obavljaju https://taxi-travel.me/ profesionalno transfere putnika dugi niz godina. Sva vozila imaju kopiju licence, polisu osiguranje putnika u saobracaju i drugu dokumentaciju… “Odluka o minimalnoj i maksimalnoj cijeni za taksi prevoz na teritoriji Podgorice, kojom je predviđeno naplaćivanje starta vožnje, donešena je prije više od tri mjeseca. Mi smo za to vrijeme baždarili taksimetre i počeli da primjenjujemo nova pravila.

najjeftiniji taksi podgorica

Međutim, na cene taksi usluga u Crnoj Gori žale se turisti koji su se ove godine odlučili za njihovo primorje. Navodi se da vožnju od tivatskog aerodroma do Budve, što je distanca od 25 kilometara, taksisti po slobodnoj procjeni naplaćuju najmanje 50 eura. City VIP Servis je specijalizovana služba za luksuzni prevoz putnika kako na teritoriji Crne Gore tako i ka svim destinacijama u Evropi. Taksisti u Sarajevu imaju nešto jeftiniji start – 1,02 eura. Cijena po kilometru 0,61 eura, a čekanje 5,11 eura. U Ljubljani ulazak u taksi košta 1,95 eura, tarifa po kilometru je 1,04 euro, a sat čekanja 15,75 eura.

Pratite TAXI DO AERODROMA na društvenim mrežama

Na raspolaganju imamo isključivo nova Mercedes vozila E, S, i V klase. Rezervišite kod nas eksluzivni taxi prevoz sa aerodroma Podgorica, ili iz Vašeg smeštaja u Podgorici do Beograda i drugih mesta u Srbij. Naravno, vožnju možete zakazati i do drugih mesta u blizini kao što su Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kruševac, Novi Pazar, Zlatibor, itd. Takođe, naš limo servis vam je na usluzi i za udobnu vožnju u suprotnom pravcu, tj.

  • Taksi Aerodrom Podgorica licencirano preduzeće za taksi prevoz vozilima izdata od nadležnog organa za komunalne i saobraćajne usluge Podgorica i rješenjem Ministarstva saobraćaja.
  • Naravno, vožnju možete zakazati i do drugih mesta u blizini kao što su Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kruševac, Novi Pazar, Zlatibor, itd.
  • Međutim, na cene taksi usluga u Crnoj Gori žale se turisti koji su se ove godine odlučili za njihovo primorje.

Naši partneri u Crnoj Gori pružaju isključivo individualni (privatni) taxi transfer od vrata do vrata bez deljenja sa drugim putnicima osim ako putujete sa prijateljima/porodicom. To znači da vi određujete polaznu i dolaznu lokaciju u Crnoj Gori i blagovremeno zakazujete vreme polaska koje vama odgovara. Da li se vozite sami ili vodite https://podgorica.taxi/ još nekog ne utiče na cenu s obzirom da ste zakupili vozilo sa vozačem i cena koju plaćate se odnosi na celo vozilo. Osim za prevoz automobilom u jednom smeru(transfer), kod nas možete iznajmiti vozilo sa vozačem za bilo koju vrstu poslovnog ili turističkog putovanja koja uključuje čekanje, više odredišnih lokacija i povratak.